U travnju 2021. tvrtka NextPharma preuzela je Lonzine pogone u Ploërmelu (Francuska) i Edinburghu (UK). Uz ova dva nova pogona, NextPharma sada obuhvaća ukupno pet lokacija u Njemačkoj, jednu u Francuskoj i jednu u Finskoj, te zajedno s logističkim uslugama zdravstvene skrbi u regiji DACH NextPharma nastavlja rasti kao vodeća europska organizacija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih ugovora (CDMO).

S izuzetnom stručnošću u proizvodnji tvrdih polutvrdih te nesterilnih i sterilnih tekućina, ova tvrtka pruža niz usluga, od razvoja farmaceutskih proizvoda, kliničkih zaliha te povećanja i validacije procesa do komercijalne proizvodnje za širok raspon oblika doziranja uključujući tablete, kapsule, granule, praškove, pelete, gelove, kreme, sprejeve i sirupe, kao i širok raspon rješenja za pakiranje, uključujući puhanje-punjenje-brtvljenje, blistere, boce, vrećice, stick pakiranja i tube.

S novim akvizicijama NextPharma je svojim uslugama dodala formulacije na bazi lipida, poput Softgela, i tvrdih ljuski punjenih tekućinom za farmaceutske, visokopotentne, hormonalne i prehrambene proizvode.