Čvrsta spona koja povezuje
partnere i kupce za bolje zdravlje

Sve što radimo, zajedno s našim kupcima i partnerima, teži k istom krajnjem cilju – bržem, dostupnijem i boljem zdravlju za sve. U lancu prema boljem zdravlju, mi smo važna karika.

Već više od trideset godina zastupamo neke od najvećih svjetskih proizvođača ambalaže i drugih proizvoda za farmaceutsku industriju, čija inovativna rješenja znače zdraviji život milijunima ljudi diljem svijeta.

Mi smo siguran i pouzdan partner s dugogodišnjim iskustvom u analizi tržišta, pronalaženju kupaca, plasmanu robe, osiguravanju interesa kupaca i principala te distribuciji primarnog pakiranja farmaceutskih i dijetetskih dodataka u regiji Balkan.

Zajedno stvaramo
zdraviju budućnost

Povezujemo inozemne proizvođače i kupce u niši Rx i DS primarnog pakiranja pouzdanim i vrijednim informacijama u pravo vrijeme, kako bismo zajedno stvorili zdraviju budućnost.

Temelj našeg poslovanja su snažne i dugoročne veze koje gradimo u svakodnevnim susretima s partnerima i kupcima, pažljivo osluškujući njihove potrebe i želje.
Pritom nam je važno da se u svojem poslovanju vodimo najvišim standardima kvalitete ISO 9001:2015, sukladno kojem provodimo i našu politiku kvalitete.
Djelujemo društveno odgovorno, kroz podršku rada Crvenih nosova (Klaunovi doktori) i Međunarodnog instituta prirodnog zdravlja te recikliranjem i smanjenjem upotrebe papira. Također podržavamo i akciju policije koja se bavi prevencijom seksualnog nasilja.

Naš tim

Jasna Kosanović, direktor

Iza Jasne stoji izuzetno znanje, stručnost i više od trideset godina iskustva u stvaranju čvrstih dugoročnih veza između dobavljača, kupaca i poslovnih partnera. Njezina nepresušna energija vidljiva je svakodnevno – u ostvarivanju kontakata i predstavljanju proizvoda principala postojećim i potencijalnim kupcima. Jasna je jedna od ključnih osoba koje su osigurale da proizvodi inovativnih svjetskih proizvođača u niši Rx i DS primarnog pakiranja dođu i pronađu svoje mjesto na tržištu Hrvatske i šire regije. Nakon što je više od trideset godina bila direktor u Agitrade d.o.o., sa Sanjom pokreće i vodi Amacreo. Ponosna baka Vite, Lucije, Mile i Elin, kada ne radi, pronalazi odmor u šetnjama uz more.

Sanja Obućina, direktor

Sanja je pokretačka snaga Amacrea. Uvijek je nasmijana, puna energije i u pokretu, što svakodnevno prenosi u svoj posao. Njezina vizija o stvaranju snažnih dugoročnih veza između kupaca i partnera, čiji je cilj osigurati brže, bolje i dostupnije zdravlje, snažno je utkana u čitavo poslovanje. Nakon što je desetak godina bila direktor prodaje u tvrtki Agitrade, s Jasnom pokreće i vodi Amacreo. Svoj tim potiče na neprestano osluškivanje želja kupaca i principala, praćenje tržišta i ključnih kretanja unutar industrije te proaktivno djelovanje, a sve kako bi se partnerima stvorila dodana vrijednost. Majka je znatiželjnog dječaka Vite i vesele djevojčice Mile, te ima oko za detalje, što posebno dolazi do izražaja u njezinom hobiju – fotografiranju.

Matea Brzić, direktor prodaje

Matea je stručna, proaktivna i vrlo detaljna u svom pristupu, kako bi osigurala točne, pouzdane i vrijedne informacije u pravo vrijeme te ponudila najbolja rješenja za dobavljače i za kupce. Njezino iskustvo u analizi tržišta, kontaktiranju kupaca i definiranju njihovih potreba, kao i praćenju i podržavanju različitih farmaceutskih projekata, rezultira stvaranjem iskrenih, dugoročnih odnosa i snažne pozicije naših dobavljača na tržištu. Matea je i mama djevojčice Gite te dokaz kako se sve može stići i uspješno obaviti, ako voliš to što radiš.

Tihana Biuk, suradnik za prodaju

Tihana je važna karika u svakodnevnoj komunikaciji s našim dobavljačima, kupcima, poslovnim partnerima i regulatornim tijelima. Od prvog upita do isporuke proizvoda, Tihana pruža podršku u svakoj fazi te tako omogućuje brz i efikasan protok informacija, a našim kupcima i dobavljačima olakšava donošenje važnih poslovnih odluka. Mama je tinejdžerice Sonje, konzument velikih količina knjiga, stripova i filmova te strastven zagovornik svih blagodati dobre njege lica.

Gabriela Pleskalt, mlađi suradnik u prodaji

Gabriela pristupa poslu proaktivno, odgovorno, motivirano i s pažnjom, a kupcima i dobavljačima osigurava točne i pravovremene informacije i rješenja. Njezin predani rad i iskustvo u komunikaciji s kupcima na različitim tržištima doprinosi prepoznavanju potreba i pružanju podrške u realizaciji narudžbi i projekata, što rezultira stvaranjem kvalitetne veze i dugoročnih odnosa između kupaca i dobavljača. U slobodno vrijeme, osim što pomaže roditeljima na obiteljskom OPG-u, bavi se fotografijom, voli provoditi vrijeme u prirodi i baviti se različitim aktivnostima.