Povezani za bolje zdravlje

Surađujemo s više od dvadeset principala iz Švicarske, Njemačke, Francuske, Italije, SAD-a, Indije i drugih zemalja, te ih povezujemo s partnerima iz farmaceutske industrije i industrije dodataka prehrani na tržištima Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Albanije, Kosova i Crne Gore.

Povjerenje naših partnera stekli smo inovativnim, pouzdanim i transparentnim pristupom, u kojem uvijek stavljamo naglasak na stvaranje čvrstih, dugoročnih odnosa punih povjerenja. Poznajemo tržište i svakodnevno osluškujemo potrebe i želje kupaca, skupljajući vrijedne informacije koje omogućuju pronalazak idealnih rješenja za naše partnere, s naglaskom na inovativnosti, kvaliteti i kontroliranom opskrbnom lancu.

Ajay-SQM grupa

Ajay-SQM grupa vodeća je tvrtka u proizvodnji kemikalija na bazi joda već više od 45 godina. U svoja tri proizvodna pogona širom svijeta proizvodi više od 70 derivata joda i selena, uključujući metil jodid, kalijev jodid, kalijev jodat, kalcijev jodat i mnoge druge. Ajay-SQM grupa ima sve potrebne resurse i stručnost da bude vaš pouzdani dobavljač.

Dott. Bonapace & C

Dott. Bonapace & C. renomirana je međunarodna tvrtka s više od 70 godina iskustva, s inovativnim novim i postojećim, već etabliranim asortimanom proizvoda za istraživanje i razvoj farmaceutskih proizvoda. Osnovne djelatnosti tvrtke su proizvodnja laboratorijskih proizvodnih strojeva pogodnih za laboratorije i odjele istraživanja i razvoja te prodaja potrošnog materijala i sirovina za farmaciju. Kao glavne prednosti ističemo: pouzdanost i orijentiranost na kupca te proizvod, koji je u potpunosti proizveden u Italiji.

Elm-plastic GmbH

Elm-plastic GmbH od 1990. godine proizvodi primarnu farmaceutsku ambalažu i dozatore za medicinske pripravke za ljude i životinje u svojoj tvornici u Dudeldorfu, Njemačka. Njihove proizvode upotrebljavaju velike farmaceutske kuće širom svijeta za precizno doziranje tekućih lijekova.

Embelia

Embelia, dio grupe SGD Pharma, razvija, integrira i distribuira kompletna rješenja personalizirane primarne ambalaže koja uključuju bočice, pribor za zatvaranje, spray bočice, dozatore i dekoraciju. Njihove usluge i ambalaža izrađena po mjeri prikladni su za industriju ljepote, zdravlja, prehrane i proizvoda za održavanje doma te za kemijsku industriju.

Lonza Capsules&Health Ingredients

Lonza je pionir u proizvodnji i partner od povjerenja za vodeće globalne farmaceutske i nutraceutske tvrtke više od 100 godina. Njihovo iskustvo i stručnost omogućili su im da postanu vodeći u industriji u pružanju inovativnih, pouzdanih kapsula i znanstveno potkrijepljenih sastojaka za upotrebu u raznim farmaceutskim i nutraceutskim primjenama diljem svijeta. Sveobuhvatni proizvodi i usluge Lonze mogu se prilagoditi potrebama razvojnog ciklusa partnera pomažući u dizajniranju, optimiziranju i proizvodnji različitih rješenja oblika doziranja kako bi se zadovoljili rastući i sve veći zahtjevi pacijenata i potrošača. Stručnost Lonze u polju kapsula i znanstveno potkrijepljenih sastojaka povezuje više od 7000 globalnih kupaca, koji stotinama milijuna pacijenata i potrošača omogućuju zdraviji život.

Lonza Cell & Gene

Lonza je pionir u proizvodnji i partner od povjerenja za vodeće globalne farmaceutske i nutraceutske tvrtke više od 100 godina. Njihovo iskustvo i stručnost omogućili su im da postanu vodeći u industriji u pružanju inovativnih, pouzdanih kapsula i znanstveno potkrijepljenih sastojaka za upotrebu u raznim farmaceutskim i nutraceutskim primjenama diljem svijeta. Sveobuhvatni proizvodi i usluge Lonze mogu se prilagoditi potrebama razvojnog ciklusa partnera pomažući u dizajniranju, optimiziranju i proizvodnji različitih rješenja oblika doziranja kako bi se zadovoljili rastući i sve veći zahtjevi pacijenata i potrošača. Stručnost Lonze u polju kapsula i znanstveno potkrijepljenih sastojaka povezuje više od 7000 globalnih kupaca, koji stotinama milijuna pacijenata i potrošača omogućuju zdraviji život.

Feton International

Tvrtka Feton International utemeljena je još prije pedesetak godina kao proizvođač ručnih mašina za punjenje praznih tvrdih kapsula, a naknadno je dopunila svoj asortiman i drugim proizvodnim mašinama.

Geratherm Medical

Geratherm Medical međunarodno je usmjeren proizvođač medicinske tehnologije, organiziran u nekoliko poslovnih jedinica: Health Care Diagnostics (Zdravstvena dijagnostika), Cardio/Stroke (Proizvodi za prevenciju srčanog i moždanog udara), te Respiratory (Proizvodi za podršku respiratornom sustavu). Korijeni Geratherma su u proizvodnji medicinskih termometara. U ovom području nudimo širok asortiman proizvoda, od kojih većina ima jedinstvene karakteristike.

Gerresheimer

Gerresheimer je vodeći globalni partner za farmaceutsku i zdravstvenu industriju, s 10 000 zaposlenih i brojnim tvornicama u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi te Aziji. Njihov opsežan portfelj proizvoda uključuje farmaceutsku ambalažu i proizvode za sigurnu, jednostavnu primjenu lijekova: inzulinske penove, inhalatore, mikro pumpice, injekcije, injekcijske bočice, ampule, bočice i kutijice za tekuće i krute lijekove s poklopcem te sigurnosnim sustavima zatvaranja, kao i ambalažu za kozmetičku industriju.

NextPharma

NextPharma je ugovorna farmaceutska organizacija za razvoj i proizvodnju koja opslužuje svjetska tržišta. Pružaju cijeli niz farmaceutskih usluga, uključujući farmaceutski razvoj, klinička ispitivanja i analitičke usluge, komercijalnu proizvodnju i pakiranje unutar širokog raspona farmaceutskih oblika doziranja.

Osmopharm

Osmopharm je švicarska farmaceutska kompanija osnovana 1994. Specijalizirana je za proizvodnju modificiranih sustava otpuštanja za oralne lijekove, na osnovi primjene nekih od naprednijih galenskih tehnologija.

SGD Pharma

SGD Pharma je globalni proizvođač lijevanog i cjevastog stakla za primarno farmaceutsko pakiranje, s godišnjim prometom od 326,9 milijuna eura (u 2021.). Sa sjedištem u Pariz La Défense (Francuska), s pet najboljih u klasi ISO 15378 certificiranih proizvodnih pogona u Europi i Aziji sukladnih s GMP standardima, SGD Pharma ima globalnu proizvodnju od više od 8 milijuna bočica farmaceutske kvalitete dnevno, i godišnji proizvodni učinak veći od 2 milijarde bočica. S više od 3200 zaposlenika diljem svijeta, SGD Pharma također ima 10 prodajnih ureda, na strateškim lokacijama koje podržava više od 90 distributera i agenata koji podržavaju bazu kupaca farmaceutskih tvrtki, uključujući 7 od 10 vrhunskih farmaceutskih brandova.

SGD Pharma je danas svjetski lider u proizvodnji lijevanog stakla tipa I (prva u regiji EMEA, druga u Aziji, druga u Americi i lider na tržištu u Indiji, kao i globalni lider u bocama za infuziju te vodeća u oralnim i injekcijskim bočicama). Vodeća u inovacijama i sigurnosti opskrbe za kupce širom svijeta, SGD Pharma posjeduje vlastiti globalni lanac opskrbe kako bi podržala globalne i lokalne potrebe svojih kupaca. Služba za podršku svjetske klase pruža regulatornu podršku kako bi se osiguralo da su korisnici podržani i zadovoljni, globalno i lokalno (što potvrđuje Net Promoter Score od 71% kupaca koji bi ‘preporučili SGD Pharmu’).

Kao dio kontinuirane politike ulaganja i vodeće pozicije, SGD Pharma je postigla jednu od najviših ocjena održivosti u industriji, s revizijskom politikom održive nabave. U posljednjih 12 mjeseci SGD Pharma dovršila je ulaganje od više od 50 milijuna eura u nadogradnju proizvodnih pogona i dodavanje novih peći u Francuskoj i Indiji. Ovo ulaganje i prisutnost diljem svijeta, s izvrsnošću proizvodnje u Kini i Indiji, kao i u Njemačkoj i Francuskoj, čini SGD Pharmu jednim od najjačih ulagača u inovacije za farmaceutsko primarno pakiranje. Svih pet proizvodnih pogona svjetske klase SGD Pharme može se pohvaliti vlastitom ISO 8 čistom sobom na licu mjesta, što kupcima pruža sigurnost inspekcije farmaceutske kvalitete kao i postrojenja za pakiranje na licu mjesta, dodatno smanjujući rizik.

Silgan Dispensing Systems

Silgan Dispensing Systems je specijalizirani dobavljač zdravstvenih sustava za pakiranje i doziranje s globalnom prisutnošću u proizvodnji i opsežnom linijom visokokvalitetnih rješenja koja čine više od puke zaštite lijekova. Oni surađuju s kupcima, punionicama, proizvođačima strojeva, trgovcima na malo i drugim partnerima kako bi ubrzali komercijalizaciju rješenja za pakiranje usmjerenih na potrošače. Silgan Dispensing s ponosom služi potrebama pacijenata, od topikalne primjene do oftalmološke, kao i za grlo, uho i nos;  nude rješenja za doziranje osmišljena da pruže najbolje iskustvo pacijentima.