NextPharma preuzela dio proizvodnog pogona Capsugela

U travnju 2021. tvrtka NextPharma preuzela je Lonzine pogone u Ploërmelu (Francuska) i Edinburghu (UK). Uz ova dva nova pogona, NextPharma sada obuhvaća ukupno pet lokacija u Njemačkoj, jednu u Francuskoj i jednu u Finskoj, te zajedno s logističkim uslugama zdravstvene skrbi u regiji DACH NextPharma nastavlja rasti kao vodeća europska organizacija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih ugovora (CDMO).

Novosti partnera: Ispitivanje rekombinantnog faktora C

Sve se veća pozornost u globalnoj farmaceutskoj industriji posvećuje rekombinantnim tehnologijama koje pomažu smanjiti, i na kraju potpuno ukinuti, korištenje životinjskih resursa u svrhu testiranja endotoksina. Prihvaćanje rekombinantnih metoda ispitivanja, poput PyroGene® rFC testa, bilježi porast.

Vitafoods Europe, vodeći europski sajam dodataka prehrani, nutraceutike i prirodne kozmetike

U svibnju 2022. u Ženevi se održao vodeći europski sajam dodataka prehrani, nutraceutike i prirodne kozmetike, koji je posjetio i naš tim. U Ženevi se svake godine predstavljaju najnoviji trendovi i inovacije, uz sudjelovanje izlagača i posjetitelja iz preko 120 zemalja, uz 25 000 stručnjaka iz industrije..

dott.Bonapace (Marchesini group) – LAB VACUUM TURBOEMULSIFIERS

Tvrtka Dott.Bonapace je u listopadu 2021. godine postala dio prestižne Marchesini grupe – jednog od vodećih svjetskih igrača u ambalažnom biznisu, s 2000 zaposlenih i prometom od 430 milijuna eura. Ova suradnja prikazuje talijansku izvrsnost u cijelom svijetu, koja je dostupna i u našoj regiji u segmentu industrijskih linija za farmaceutsko pakiranje

Novitet koji  Dott.Bonapace predtavlja i koji je dio  asortimana farmaceutske opreme i opreme za istraživanje i razvoj – LAB VACUUM TURBOEMULSIFIERS.

Nebula® multimodni čitač – jedan čitač, dvije metode detekcije.

Nebula® Multimode Reader spaja tehnologiju apsorbancije i fluorescencije u jednom instrumentu jednostavnom za korištenje. Ovaj čitač mikropločica s 96 jažica omogućuje korisnicima korištenje tradicionalnih LAL testova i tehnologije rekombinantnog faktora C kao što je PYROGENT® 5000 kinetički turbidimetrijski test, Kinetic-QCL® kinetički kromogeni test i PyroGene® rFC test. Nebula® Multimode Reader je optimiziran za sve Lonzine testove kvantitativne detekcije endotoksina, te donosi novu i poboljšanu tehnologiju u laboratorij.

CPHI 2022. Frankfurt

Amacreov prodajni tim je u razdoblju od 01.-03.11.2022. posjetio najveći svjetski farmaceutski sajam – CPHI u Frankfurtu.

CPHI se vratio u punoj snazi nakon COVID-19 stanke, s preko 100.000 posjetitelja, od kojih su naši partneri činili vrijedan segment.

Izlagači su u 12 hala predstavljali svoju ponudu i novitete u segmentima: bioprocesiranja, fine i specijalne kemikalije, gotovih lijekova, razvoja lijekova, pakiranja i strojeva.

Donacija za osmjeh

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od glavnih temelja Amacrea, a organizacija koja nam je srcu posebno draga su Crveni nosovi – klaunovi doktori. Razlog ćete pronaći ako pročitate iskustvo njihovih korisnika i uspijete ne pustiti suzu