Donacija za Međunarodni institut za prirodno zdravlje

I ove godine nastavljamo dugogodišnju podršku Međunarodnom institutu prirodnog zdravlja koji u fokusu ima djecu i mlade.

Pharmapack Pariz 2024.

2024. godina započela je još jednim prometnim i uspješnim Pharmapack sajmom u Parizu koji je ojačao naše partnerstvo s primarnim proizvođačima Rx pakiranja i kupcima.

Medica Düsseldorf 2023.

MEDICA je najveći svjetski događaj za medicinski sektor koji u dvorane privlači nekoliko tisuća izlagača iz više od 50 zemalja.

CPHI 2023. Barcelona

Ove godine ponovno smo na CPHI-ju u prekrasnoj Barceloni gdje smo iskusili puna 3 dana farmaceutskih inovacija i umrežavanja s važnim kupcima i proizvođačima. CPHI kombinira važnost povezivanja licem u lice s dosegom online komunikacije kako bi pružio beskrajne mogućnosti suradnje i poboljšanja ishoda za pacijente, a mi prepoznajemo njegovu važnost.

Geratherm ovu control

Redizajnirani Geratherm ovu control – ovulacijski test na bazi sline se vratio i popračen najnovijom kliničkom studijom iz 2021. godine koja je potvrdila principijelnost i pouzdanost rezultata proizvoda.

Lonza Capsugel lager praznih tvrdih kapsula u Zagrebu

Amacreo osim zastupničkog djelovanja za Lonzu Capsugel, za dio asortimana najzastupljenijih praznih tvrdih kapsula ima distribuciju s oformljenim skladištem u Zagrebu.

Društveno odgovorno poslovanje

Kao dio društveno odgovornog poslovanja, u Amacreu smo usmjereni na podršku zajednici u kojoj radimo, što se očituje u donacijama prema institucijama i udrugama čije vrijednosti promičeno.

Vitafoods 2023. Ženeva

I ove je godine Amacreov prodajni tim posjetio Vitafoods sajam u Ženevi posvećen sve kompleksnijim zahtjevima rastuće industrije nutraceutike. Sajam je važna platforma za pronalaženje znanja i trendova.

Geratherm inhalator

Geratherm predstavlja proširenje svog portfelja  s inhalatorom za liječenje bolesti dišnog sustava. Malen, prenosiv, lagan i tih u uporabi. Dolazi s velikim brojem dodataka: maske za odrasle i djecu, nastavak za inhalaciju, AC adapter i torba za pohranu. Klinički je ispitan s jamstvom od 2 godine.

Pharmapack 2023. Pariz

Pharmapack je europsko središte za industriju farmaceutskih pakiranja i uređaja za doziranje lijekova. Događaj koji se svake godine održava u Parizu okuplja više od 5000 posjetitelja i više od 300 izlagača tijekom dva dana inovacija, umrežavanja i obrazovanja.

Donacija za osmjeh

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od glavnih temelja Amacrea, a organizacija koja nam je srcu posebno draga su Crveni nosovi – klaunovi doktori. Razlog ćete pronaći ako pročitate iskustvo njihovih korisnika i uspijete ne pustiti suzu

CPHI 2022. Frankfurt

Amacreov prodajni tim je u razdoblju od 01.-03.11.2022. posjetio najveći svjetski farmaceutski sajam – CPHI u Frankfurtu.

CPHI se vratio u punoj snazi nakon COVID-19 stanke, s preko 100.000 posjetitelja, od kojih su naši partneri činili vrijedan segment.

Izlagači su u 12 hala predstavljali svoju ponudu i novitete u segmentima: bioprocesiranja, fine i specijalne kemikalije, gotovih lijekova, razvoja lijekova, pakiranja i strojeva.

Nebula® multimodni čitač – jedan čitač, dvije metode detekcije.

Nebula® Multimode Reader spaja tehnologiju apsorbancije i fluorescencije u jednom instrumentu jednostavnom za korištenje. Ovaj čitač mikropločica s 96 jažica omogućuje korisnicima korištenje tradicionalnih LAL testova i tehnologije rekombinantnog faktora C kao što je PYROGENT® 5000 kinetički turbidimetrijski test, Kinetic-QCL® kinetički kromogeni test i PyroGene® rFC test. Nebula® Multimode Reader je optimiziran za sve Lonzine testove kvantitativne detekcije endotoksina, te donosi novu i poboljšanu tehnologiju u laboratorij.

dott.Bonapace (Marchesini group) – LAB VACUUM TURBOEMULSIFIERS

Tvrtka Dott.Bonapace je u listopadu 2021. godine postala dio prestižne Marchesini grupe – jednog od vodećih svjetskih igrača u ambalažnom biznisu, s 2000 zaposlenih i prometom od 430 milijuna eura. Ova suradnja prikazuje talijansku izvrsnost u cijelom svijetu, koja je dostupna i u našoj regiji u segmentu industrijskih linija za farmaceutsko pakiranje

Novitet koji  Dott.Bonapace predtavlja i koji je dio  asortimana farmaceutske opreme i opreme za istraživanje i razvoj – LAB VACUUM TURBOEMULSIFIERS.

Vitafoods Europe, vodeći europski sajam dodataka prehrani, nutraceutike i prirodne kozmetike

U svibnju 2022. u Ženevi se održao vodeći europski sajam dodataka prehrani, nutraceutike i prirodne kozmetike, koji je posjetio i naš tim. U Ženevi se svake godine predstavljaju najnoviji trendovi i inovacije, uz sudjelovanje izlagača i posjetitelja iz preko 120 zemalja, uz 25 000 stručnjaka iz industrije..

Novosti partnera: Ispitivanje rekombinantnog faktora C

Sve se veća pozornost u globalnoj farmaceutskoj industriji posvećuje rekombinantnim tehnologijama koje pomažu smanjiti, i na kraju potpuno ukinuti, korištenje životinjskih resursa u svrhu testiranja endotoksina. Prihvaćanje rekombinantnih metoda ispitivanja, poput PyroGene® rFC testa, bilježi porast.

NextPharma preuzela dio proizvodnog pogona Capsugela

U travnju 2021. tvrtka NextPharma preuzela je Lonzine pogone u Ploërmelu (Francuska) i Edinburghu (UK). Uz ova dva nova pogona, NextPharma sada obuhvaća ukupno pet lokacija u Njemačkoj, jednu u Francuskoj i jednu u Finskoj, te zajedno s logističkim uslugama zdravstvene skrbi u regiji DACH NextPharma nastavlja rasti kao vodeća europska organizacija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih ugovora (CDMO).